vineri, 6 iulie 2012

Gradina in stil englezesc

De regula, piesa naturala de referinta a unei asemenea gradini este trandafirul, creand astfel un cadru natural destul de tandru si placut vederii.



Gazonul, elementele decorative ale gradinii, piatra naturala asezata din loc in loc, iazul sau fantana din mijlocul sau reusesc sa trezeasca o adevarata pasiune in randul proprietarilor unor asemenea domenii.
Simbolistica trandafirului este una sfanta, acestia fiind plantati inca din cele mai vechi timpuri in interiorul manastirilor din intreaga lume.

Cu toate acestea, trandafirul englezesc a reprezentat un element de maxima concentrare din partea lui Davin Austin care a incercat sa impleteasca rolul trandafirilor antici cu cei moderni.
Pentru constructia unei gradini in stil englezesc va trebui sa cunoastem cum sa asortam aproape de perfectiune rolul trandafirului din gradina de celelalte accesorii la fel de valoroase.
Iarba din gradinile englezesti este destul de curata, de un verde pur si tunsa cu regularitate in asa fel incat sa poata capata un aspect cat mai uniform.

Statuile, fantanile, foisoarele pe care le intrezarim din loc in loc pe care sa „catara” trandafirii multicolori, pavajele cu piatra ale aleilor gradinii, iazul decorativ asezat in spatele gradinii, elementele din fier forjat care domina mobilierul de exterior – toate reprezinta punct de atractie deosebit de important in constructia unei gradini de acest gen.

Pentru Mai Multe Detalii Contactati-ne la numarul de telefon de mai jos sau vizitati-ne pe site-ul nostru  www.greenspot.ro


                                              Ing. Paul MANDRAS - 0721 120 791

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu